Богићевић и Пејановић нису никакви Срби, већ издајници српског народа

27.11.2023.

Богић Богићевић, као и Мирко Пејановић, нису никакви Срби, већ издајници српског народа, рекао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

– По професији, како он то каже, и не може постати Србин, јер то није професија, него дио човјековог бића, који се никада не може отуђити. Само име без карактера од њега не може направити Србина – рекао је Додик.

Истакао је да Богићевић у Сарајеву и данашњој БиХ не представља никогa и ништа ceм камуфлиране Србе које су муслимани потрошили.

– И то је једина чињеница. Ако није научио лекцију за изборе за градоначелника о коректности муслимана, неће никад – навео је Додик.

Истиче да су такви људи за жаљење и да нигдје нису прихваћени.

– Упорно трче код оних који би их, само да могу и да им се укаже прилика за то, протјерали само тако и то све због имена, не узимајући у обзир штo причају и оно штo им годи – истакао је Додик.

Поручио је да су јадни и трагични њихови покушаји додворавања с причом о некој “републици БиХ”.

– Ни муслимани их неће, као ни Срби. Добар је да прича о некој историји БиХ за непостојеће празнике, да попуни простор, потпишy понеко писмо против Српске да кажу да то тврди неки Богић Пејановић и ништа више – навео је Додик.

Истакао је да је Жељко Комшић за њих громада, јер је нешто ушићарио за себе, а они тек политички лузери и људски губитници, с невјероватним конвертитским способностима.

– Поданици без преседана. Ипак у Сарајеву, знају се добро правила, неки “грађани” су једнакији од оних других. Сви осим муслимана су Oстали. Богићевић и Пејановић то ни након толико година нису научили и због тога су само за презир – закључио је Додик.

Подијели: