Српска је увијек поносна када Србија гради, то доживљавамо као наше

01.05.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је Република Српска увијек поносна када Србија нешто гради, јер то доживљава као нешто своје.

– И на овом стадиону, када се он изгради, многи наши људи из Републике Српске доћи ће овдје да навијају за нашу репрезентацију – изјавио је Додик на церемонији полагања камена темељца за Национални фудбалски стадион у Сурчину.

Оцијенио је да у тешким и изазовним временима и сложеним политичким околностима Србија показује способност да иде даље и да гради објекте као што су ауто-путеви и стадиони.

-На ред је дошао да се изгради и овај национални стадион, као и знак не само грађевинског успјеха, него и националног поноса. Зато је веома важно знати и примијетити да је то све резултат једног успјешног тима који води предсједник Вучић, који никад не одустаје, који увијек иде даље и који не стаје – поручио је Додик.

Навео је да ће изградња стадиона за све Србе бити епицентар спортских репрезентативних достигнућа и пожелио успјех Србији, да настави да се развија и гради.

Чеситао је предсједнику Вучићу, Србији, Републици Српској и свим Србима и захвалио се, како је истакао, пријатељима из Кине, који учествују у изградњи.

 

Подијели: