Цијели свијет зна да је процес који се води пред неуставним судом фарса

06.02.2024.

Цијели свијет зна да је процес који се води пред неуставним судом фарса – навео је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Додик је истакао да је много оних који данас ликују над тим што им је један странац без икаквих стварних овлашћења обезбиједио да предсједник Републике Српске дође на измишљено рочиште у измишљеном поступку.

– Ликују и појединци у Српској, и то је њихово јунаштво. Не суде они мени, него користе силу да се обрачунају са Српском. Захвалан сам свим људима који су ми пружили подршку и што разумију који је смисао овог циркуса, то ме додатно ојачало да истрајем у свему ономе што радим и да наставим још јаче да браним српске интересе – истакао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Додао је да је захвалан и свима у Србији и пријатељима Српске који су уз Српску у тренуцима највећих притисака.

– Плаћени лобисти су у страху шта ће се десити када дође Трамп. Нико и не помишља да ће бити другачије, јер знају да је то једина шанса за Америку. Свијет се мијења, а Република Српска зна да ослушкује и прати и доноси најбоље одлуке за свој народ. Нећемо дозволити разарање институција и безвлашће. Хтјели су да створе неред, да распакују Дејтон – нагласио је Додик.

Он је напоменуо да им је једини проблем на том путу Српска и зато, каже Додик, гледамо ову фарсу.

– Слушамо исте флоскуле о поштовању суверенитета, који тако лако газе када им одговара. А Српска је показала своју одлучност, као и сви њени представници и моћ народа не може и неће никада побиједити никаква сила, па чак ни она америчка – поручио је Додик.

Подијели: