Честитка одбојкашицама Србије: Наставите да остварујете изузетне резултате које ћемо заједно славити

03.09.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку женској одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Ђованију Гвидетију и цијелом стручном тиму поводом освајања сребрне медаље на Европском првенству.

– У име грађана Републике Српске и у своје име упућујем вам најискреније честитке поводом још једног у низу величанственог успјеха и освајања сребрне медаље на Европском првенству. Цијела Република Српска са задовољством је пратила вашу импресивну игру на терену, прижељкујући да нас поново преплави осјећај радости и поноса, а ви нас нисте изневјерилe – poruчио је Додик.

Ваша посвећеност, спортски дух и задивљујућа тактика, каже Додик, на општу радост бројних навијача, осигурали су врхунски резултат и увјерење да границе не постоје када се игра срцем.

– Овом приликом, посебне честитке упућујемo нашој Тијани Бошковић, која вас је незаустављиво предводила, а њен таленат и техника игре су је и овај пут окарактерисали као најистакнутију тимску карику. Желим вам и у будућности на такмичењима, као и у приватном животу, пуно успјеха и среће са искреном жељом да наставите да остварујете изузетне резултате које ћемо заједно славити – наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Подијели: