Честитка Радану Остојићу поводом реизбора на мјесто предсједника Борачке организације Републике Српске

01.11.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку Радану Остојићу поводом реизбора на мјесто предсједника Борачке организације Републике Српске.

„Искрене честитке, поводом реизбора на мјесто предсједника Борачке организације Републике Српске, упућујем Вам у нади да ћете и у предстојећем мандату наставити предано радити на рјешавању проблема и унапређења социјалног и друштвеног положаја борачке популације уз сваки облик подршке институција Републике Српске.

У данашњем времену слободе и мира, не смијемо заборавити да су нарочито борци заслужни за спокој и достојанство које уживамо и зато, као друштвено одговорни, морамо наставити показивати неизмјерну захвалност и емпатију за борце и њихове породице, пружајући им услове за сигурну будућност.

Вама, још једном, честитам поновни избор на мјесто предсједника и желим много личног и породичног просперитета, као и осталим члановима, са жељом да и у наредном периоду, савјесно и у заједништву, реализујемо дефинисане циљеве Борачке организације“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Подијели: