Једна од најактивнијих и најбољих организација СНСД у Приједору

02.09.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас да је Градски одбор СНСД-а у Приједору једна од најактивнијих, најбољих и најмасовнијих организација и да је за 25 година била и власт и опозиција у овом граду.

Додик је истакао да је 25 година много и у животу једног човјека и у политичкој организацији.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милорад Додик (@mdodik.official)

– Кад се сјетим ко је тада био на политичкој сцени и данас га нема, а СНСД је и данас моћан, снажан, јак и има намјеру да будуће деценије обиљежи својим побједама, не само у Приједору, него широм Републике Српске – рекао је Додик новинарима у Приједору, гдје се вечерас обиљежава 25 година постојања и рада Градског одбора СНСД-а.

Он је за предан рад захвалио свим активистима, руководиоцима у партији, посебно Активу жена, који је један од најактивнијих у Републици Српској.

Додик је истакао да је Приједор данас другачији, да се у овом тренутку више од пет милиона КМ улаже само у реконструкцију и изградњу нових локалних путева.

– Много се ради на водоводу, којим ће бити обухваћено више од 650 домаћинстава. Обезбијеђена су средства за двије спортске дворане, у Омарској и у Приједору која друго чека да буде завршена – навео је Додик.

Он је нагласио да је у финализацији концепт за реконструкцију и модернизацију болнице за шта ће Влада до краја године донијети одлуку и за шта је потребно десетине милиона КМ.

– Изградња ауто-пута и рјешавање акутелних застоја говори да нисмо одустали од свих важних питања. Раније смо договорили регулисање рибњака и Влада ће помоћи да град купи рибњак – рекао је Додик.

Подијели: