Јахорина – Једно од највећих градилишта у региону

30.06.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да му је драго што види да је данас Јахорина једно од највећих градилишта у региону и што има садржаје због којих ће на ову планину људи долазити и љети.

Додик је истакао да је овим остварена идеја да Јахорина живи читаву годину, прилагођена временским условима онаквим какви јесу на планини.

– То не би могло без преданости важних људи који раде на овоме, прије свега министара и Владе Републике Српске у цјелини, али и оних који руководе непосредно овдје Олимпијским центром, директора и предсједника Надзорног одбора – рекао је Додик на отварању љетне туристичке сезоне на Јахорини.

Он је истакао да је данас на Јахорини како би посвједочио још једном њеном успјеху, те да овдје долази повремено и да увијек буду неки нови садржаји.

– Мислим да им требамо честитати на упорности, ово није лако ни једноставно. Увијек недостаје нека процедура или новац, али у сваком случају, иза њих, иза нас остаје још један успјех, а то је нови садржај за љетни боравак на овој планини. Желим свима угодан боравак и да се овдје добро осјећају и проведу. Живи и здрави били! – нагласио је Додик.

Подијели: