У Калиновику планирана реализација многих пројеката

18.09.2024.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас на трибини у Калиновику да је дошао да подржи кандидата СНСД-а за начелника Радомира Сладоју, јер је заједно са њим планирана реализација многих пројеката.

Додик је истакао да је оптимизам у Калиновику увијек видљив и да ће подршка овој локалној заједници бити неупитна.

Лидер СНСД-а је рекао да је Сладоје поуздан човјек, вриједан и да општина на чијем је челу више година заједном са Владом Републике Српске може ићи напријед.

– Хоћемо да наставимо пројекте и наставићемо само оно што Сладоје каже, односно што ви кажете преко њега – поручио је Додик.

Он је нагласио да је Калиновик изузетно важан за Републику Српску, посебно због хидроелектране.

– Када отворимо брану, овдје ће бити нова димензија живота. Прићићемо свакоме од вас, да помогнемо колико год можемо – рекао је Додик.

Он је изразио увјерење да ће СНСД побиједити у 70 одсто општина и градова.

Говорећи о опозиционим партијама, Додик је навео да им умјесто слогана “Воља народа” боље пристаје “Невоља народа”, те да данашњи СДС није СДС Радована Караџића.

– Многи не желе Србе на овим просторима, али ми се не дамо – рекао је Додик и додао да је једини пут којим се иде пут успјеха Српске.

Додик је истакао да Република Српска нема никакве користи од БиХ и да нема намјеру да се стопи са БиХ.

– Морамо наставити да се боримо да сачувамо наш идентитет. Држава се мора градити, ми то радимо и интензивно радимо на многим питањима са другим земљама – рекао је Додик и додао да ће се у скорије вријеме поново састати са предсједником Русије Владимиром Путином.

Подијели: