Циљ Запада је да подијели Руску Федерацију на неколико малих дијелова

23.10.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик током посјете Казању дао је интервју за еминентни руски Први канал, у емисији “60 минута”.

– Запад жели да подијели Русију. Њихов циљ је да разбију Русију на неколико малих дијелова да сви постану искључиво сателити Запада. Веома ми је драго што је предсједник Владимир Путин препознао ове покушаје и рекао: “Доста је, ово више не може да овако” – рекао је Додик у ексклузивном интервјуу водитељки 60 минута Олги Скабеевој.

Он је додао да вјерује у побједу Русије.

– Вјерујем да ће западни лидери у блиској будућности стајати у редовима и чекати састанак са предсједником Путином – нагласио је предсједник Српске.

На питање Олге Скабејеве да ли нуклеарни рат пријети свијету, предсједник Српске Милорад Додик је одговорио негативно, јер је, по његовом мишљењу, “Владимир Путин разумна особа”.

Он је оцијенио да Зеленски схвата да је ситуација измакла контроли и тражи од НАТО-а и нуклеарно наоружање, као и да је породица Зеленског у Тоскани купила имање од 40 милиона евра, што показује како он озбиљно мисли да брани свој народ.

Према Додиковим ријечима, Зеленски је човјек којег Запад тапше по рамену, да дјелује важан, а при томе су његова дејства на штету сопственог народа.

Говорећи о изборима у Сједињеним Државама, Додик је рекао да уколико побиједи Доналд Трамп, Русији и Републици Српској биће лакше представити му реално стање ствари, те указао да у Америци и Европи влада пропаганда која демонизира Путина.

Подијели: