СНСД народна партија која се залаже за мир и права Републике Српске

30.09.2023.

СНСД је народна партија и партија српског народа која се залаже за мир и права Републике Српске, те покушава да обезбиједи што бољи живот за све грађане, поручио је данас лидер ове странке Милорад Додик.

Додик је у обраћању на седмом Сабору СНСД-а у Добоју поздравио све присутне, госте из Србије, Русије, Кине, Црне Горе, те представнике политичких партија и сарадника из Републике Српске, Асоцијације “Ствараоци Српске”, Прве СДС и ХЏ-а.

Он је истакао да је СНСД моћна и најважнија политичка партија на простору Српске и БиХ, те да не одустаје од својих циљева.

“СНСД чини све да Српској осигура што је могуће боље услове на политичком и економском плану”, нагласио је Додик.

Према његовим ријечима, СНСД је вратио достојанство Српској и учинио економију стабилном, а жели да настави тако да ради.

Он је навео да ће данашњи Сабор дати вољу и снагу да се иде напријед, додајући да СНСД побјеђује већ 20 година и данас има 54 представника у локалној власти и незаобилазан је фактор на нивоу БиХ.

Додик је предложио чланове Сабора који ће данас учествовати у раду овог организационог тијела, уз поруку да СНСД треба уважавати као што ће он уважавати остале.

Подијели: