Честитка Андрији Мандићу на избру за предсједника Скупштине Црне Горе

30.10.2023.

Честитам Андрији Мандићу избор на мјесто предсједника Скупштине Црне Горе и желим пуно успјеха у обављању ове одговорне функције, истакао је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

– Повјерење које Вам је указано најбоље је признање за Ваш досадашњи рад и рад Ваше партије, те јасан знак да су препознати напори које сте уложили на стабилизацији прилика у Вашој земљи, те напредак који је остварен – написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Додик је истакао да претходно Мандићево искуство које има и срчаност којом заступа своје ставове су гаранција да ће, на челу највишег законодавног тијела у Црној Гори, успјешно одговорити на све изазове.

– Српски народ, који представља значајну заједницу и који је интегрисан у црногорско друштво, и те како препознаје Ваше залагање за добробит свих људи који живе и доприносе црногорском друштву и стога подржава управо Вас и Вашу партију. Желим да изразим лично опредјељење за унапређење односа Републике Српске и Црне Горе и успостављање сарадње на обострану корист и добробит наших грађана и народа, које вежу дубоке историјске везе – истакао је Додик.

Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић изабран је данас за предсједника Скупштине Црне Горе, преноси РТРС.

Подијели: