Честитка Ани Брнабић: “Ваш избор важан и за Српску”

26.10.2022.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је Ани Брнабић на избору за предсједника Владе Републике Србије.

– У име грађана Републике Српске и у своје лично име, упућујем искрене честитке Ани Брнабић поводом избора за предсједника Владе Републике Србије, написао је Додик на свом Твитер профилу.

Он је истакао да је увјерен да ће Брнабићева у новом мандату својим преданим радом, политичким искуством и снажном опредијељеношћу за даљи напредак Србије, заједно с осталим члановима Владе, учинити све да и даље унапређује позицију Србије на добробит свих грађана.

– Ваш избор на функцију предсједника Владе важан је и за све нас у Републици Српској. Ви сте небројено пута показали Вашу подршку и опредијељеност за јачање наших братских односа кроз реализацију конкретних пројеката, а у складу са Споразумом о специјалним паралелним везама – нагласио је Додик.

Изразио је увјерење да ће  сарадња с Аном Брнабић на челу Владе и предсједником Србије Александром Вучићем и у наредном периоду бити још чвршћа и боља.

– Увјерен сам да ћете мудро и успјешно одговорити на све изазове који су пред Вама и да ћемо и у будућности још снажније радити на свим нашим заједничким пројектима које смо договорили. Уз жељу да и даље наставите с успјешним радом, још једном Вам искрено честитам – нагласио је Додик.

Подијели: