Честитка грађанима и руководству Бањалуке поводом 22. априла – Дана града

21.04.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку свим грађанима и руководству Бањалуке поводом 22. априла – Дана града и 78 година од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

„Као водећи административни, политички, привредни, универзитетски и културни центар, Бањалука је заслужно постала препознатљив и модеран град у Републици Српској и региону.

Током свих претходних година, Бањалука се развијала и расла на велику радост свих њених грађана и бројних туриста које привлачи својим природним љепотама и културно-историјским знаменитостима.

Увјерен сам да ће Бањалука и у будућности наставити путем развоја и великог напретка, уз огромну подршку републичких институција које су увијек давале свој максимум у остварењу многих важних пројеката.

Свим грађанима и руководству Бањалуке честитам Дан Града са жељом да сви заједно наставимо да градимо и развијамо Бањалуку на добробит свих њених становника, али и цијеле Републике Српске“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Подијели: