Честитка Женском камерном хору “Бањалучанке” поводом освајања златне медаље на интернационалном такмичењу

17.10.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку Женском камерном хору „Бањалучанке“ поводом освајања златне медаље у категорији традиционалне музике на 14. Интернационалном хорском такмичењу „In canto sul Garda“.

„Са изузетним поносом и радошћу желим да вам упутим најсрдачније честитке за огроман успјех на 14. Интернационалном хорском такмичењу „In canto sul Garda“ у италијанском граду Рива дел Гарда.

Освајање златне медаље и тријумф у категорији традиционалне музике је величанствено постигнуће које обиљежава вашу изванредну талентованост и преданост музици.

Ваша представљања и извођења су вас издвојили између многих других хорова из цијелог свијета, и то је доказ ваше изузетне музичке вјештине и харизме. Ова побједа је велико постигнуће и промоција како за Бањалуку, тако и за Републику Српску у цјелини, и сви смо веома поносни на вас.

Надам се да ћете наставити да дефинишете стандарде изванредног извођења и у будућности и да ћете са успјехом свима нама да дијелите радост и емоције које ваша музика нуди.

Честитам вам још једном на овом феноменалном успјеху, са жељом за плодоносан наставак ваше музичке каријере и великих постигнућа“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

Подијели: