Додик: СНСД има најспособније кандидате за све нивое власти

15.09.2022.

Подршка и избор кандидата СНСД-а за све нивое власти на изборима 2. октобра најбоља су гаранција опстанка Републике Српске, слободе српског народа, али и привредног и културног развоја Српске, поручено је вечерас са изборне трибине у Братунцу.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик истакао је да имају најспособније кандидате за све нивое власти.

– Вјерујем да ће Жељка Цвијановић са својим знањем и стеченим огромним искуством, одговорношћу и оданошћу заступати интересе српског народа у Сарајеву на прави начин и неће дозволити понижавање нашег народа и Републике – рекао је Додик.

Он је указао и на уважавање Српске и његове одличне односе са предсједником Русије Владимиром Путином, са којим ће, како је најавио, разговарати и очекује подршку у области енергетике, одржавања рада Рафинерије нафте у Броду и изградњи гасовода.

Додик је поновио да није подлегао притисцима и није дозволио да БиХ уведе санкције Русији због рата у Украјини, напоменувши да странци намећу разна рјешења за БиХ, али да људи из СНСД-а не прихватају ништа што није у Уставу БиХ.

– Пријетили су мојом смјеном, али нису ништа успјели – рекао је Додик и позвао бираче да гласају за кандидате ове странке јер то обезбјеђује јединство, сигурне институције, улагања, развој и сигурност Републике Српске.

Подијели: