Додик: СНСД оставио свој печат у Модричи

18.09.2022.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је вечерас у Модричи да ће СНСД у овој општини радити и градити без обзира на тренутну ситуацију и да ће се реализовати пројекти који су важни за народ.

Додик је рекао прије предизборног скупа да је СНСД у Модричи остварио значајне резултате и да скоро да нема дијела општине да ова странка није оставила свој печат.

Он је рекао да је Модрича општина у којој СНСД има емоцију, која је изграђена још док је у овој општини послове водио покојни предсједник Републике Српске Милан Јелић.

Додик је рекао да ће приоритет, када буде изабран на функцију предсједника Републике Српске, бити мир и стабилност, прије свега енергетска, а неће изостати ни политичка питања јер ће их наметати различити фактори из БиХ и региона.

– Покушаћемо у свакој општини да урадимо нешто и као предсједник нећу дозволити да било ко, ко не ради за интерес Републике Српске, буде дио нашег тима – рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је вечерас у Модричи да ће интересе Републике Српске бранити институционално, онако како је предвидио Устав.

На предизборном скупу СНСД-а у Српском културном центру у Модричи представљени су кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине Изборне јединица два и за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири.

 

Подијели: