Ђоковић још једном показао раскошно мајсторство и супериорност

29.01.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је српском тенисеру Новаку Ђоковићу освајање 10. титуле на Аустралијан опену и 22. гренд слема, истичући да је Ђоковић још једном показао своје раскошно мајсторство и супериорност у свјетском тенису.

“Изузетно ми је задовољство да Вам у име грађана Републике Српске и у своје име честитам освајање 10. титуле на Аустралијан опену и 22. гренд слема. Бриљантном игром, како у финалу, тако и током цијелог турнира још једном сте показали своје раскошно мајсторство и супериорност у свјетском тенису, чију историју већ годинама исписујете”, навео је Додик у честитки.

Он је нагласио да су сви у Републици Српској неизмјерно захвални Ђоковићу за све тренутке радости и среће које им својим спортским успјесима приређује.

“Желим Вам још много побједа на свјетским такмичењима, добро здравље, те професионални и лични успјех”, наводи се у Додиковој честитки, саопштено је из бироа предсједника Републике Српске за односе с јавношћу.

Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је данас 10. титулу на Аустралијан опену, побиједивши у финалу Грка Стефаноса Циципаса са 3:0, по сетовима 6:3, 7:6 /7:6/ и 7:6 /7:5/.

 

Подијели: