Грађани Српске поносни на сваки успјех Србије

20.10.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик поручио је вечерас на свечаном отварању новоизграђене главне жељезничке станице у Београду да је важно да Србија остане снажна и окупљена, јер је онда и Српска сигурна.

Додик је у обраћању на свечаности поручио да присуствује великој побједи Србије, српског народа, али и оног из Републике Српске.

Он је истакао да су грађани Републике Српске поносни на сваки успјех у Србији.

“Волимо да свједочимо ономе што се дешава, а то је ново лице Србије које је посљедњих деценија обезбиједио предсједник Александар Вучић са својим тимом. То је Србија која је по вољи и жељи нашег народа, а вјерујте и народа који живи у Српској, који је загледан и воли Србију”, рекао је Додик.

Он је истакао да се државници какав је Вучић цијене по томе шта оставе иза себе, а у његово вријеме је у Србији изграђено пуно инфраструктурних објеката.

Додик је рекао да је ово концентрација напретка који Србија није имала, а вјерује да ће веома тешко то досегнути у будућности, нажалост, и због глобалних проблема.

“Важно је да Србија остане окупљена, да буде посвећена, да се држи Вучића. Ако је Србија таква снажна и окупљена, онда је и Република Српска сигурна. Хвала вам за подршку коју смо имали”, рекао је Додик.

Он је навео да је дуго у руководству Републике Српске и да је од многих предсједника Србији имао тапшање по рамену, док је Вучић обезбиједио покојих сто милиона евра за Републику Српску.

“Због тога имамо обавезу да кажемо хвала. Ово је најбољи период наше сарадње и таква требе да буде, пуна разумијевања. Желим сваки нови успјех Србији”, рекао је Додик.

Додик је градоначелнику Београда Александру Шапићу пожелио успјешне будуће пројекте у подизању стандарда главног града.

“То је једини главни град који је у нашим срцима”, рекао је Додик.

Подијели: