“Имамо снагу да се одупремо онима који би мијењали наш начин живота”

25.10.2022.

Ми нисмо народ који мрзи, који хоће нешто што није његово, Српска је земља која се воли, рекао је Милорад Додик, предсједник СНСД-а, са народног митинга за одбрану Републике Српске под називом “Отаџбина зове”, који је одржан у Бањалуци.

– Хвала за ову дивну ноћ, ово је још једна наша ноћ, јер имамо снагу да се одупремо свима који би мијењали наш начин живота – поручио је Додик са Трга Крајине, гдје се окупило око 50.000 људи.

Имао је поруку и за опозицију.

– Милорад Додик, СНСД и наши коалициони партнери већ 12 пута побјеђујемо на изборима, и нисмо се уморили. Мене не треба нико да брани, јер док ме бира народ, бићу ту за њега. Нећу никада покушати да то урадим мимо народне воље – истакао је Додик.

Додик је нагласио да у Српској могу да живе другачији, они који другачији мисле, јер је широка за све, и нема порука мржње.

– Ово није БиХ која мрзи Србе. Било је тешких дана, ноћи, а једино ми је било важно да се са тих састанака вратим и поручим народу: “Урадили смо добру ствар за Републику Српску” – истакао је Додик.

Додик је истакао да је спреман на националну и личну жртву за Републику Српску и да неће дозволити да се губи снага Српске.

– Милорад Додик и сви ми које видите овдје смо завјетовани Републици Српској, и нећемо одступити. Ми не одлазимо, ми тек долазимо – истакао је Додик.

Додик је додао да у Српској могу да слободно живе други и другачији, на шта је поносан.

– Та Српска је наш завјет и остаће јер је широка за све. Није ово БиХ која мрзи Србе, неће Српску. И ово није народ који је спреман да изгуби слободу да би се додворио некима који ионако губе своју слободу – рекао је Додик.

Подијели: