Комшић пред крај каријере изгледа изненада прогледао

16.01.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је предсједавајући Предсједништва БиХ Жељко Комшић изгледа пред крај каријере изненада прогледао, па је схватио да само поштовањем Дејтонског мировног споразума БиХ има будућност.

“Ако изузмемо разне бљувотине и лажи које говори о Републици Српској, као и његово извртање чињеница на начин који њему одговара, рекао бих да се слажем да је једини начин да БиХ опстане да се сачува оно што пише у Дејтону”, навео је Додик на платформи “Икс”.

Додик је рекао да је тачно и да нико нема капацитет за сукоб, те напоменуо да је Република Српска за мир и чува тај мир потпуним поштовањем Дејтонског мировног споразума и инсистирањем на његовој досљедној примјени.

“Можда се некоме не свиђа и не воли што постоји Српска, ми никога не можемо натјерати у Федерацији да је воли, али свако ко воли БиХ – зна да без Републике Српске неће бити ни БиХ”, напоменуо је Додик.

Он сматра и да је добро да се Комшић ових дана присјетио шта је говорио раније.

“Добро је да се Комшић присјетио ових дана шта је говорио и прије 15 година, док му странци нису рекли да мора негирати Српску. Јер им је то био интерес…”

Подијели: