Људи попут Комшића уништили сваки рејтинг БиХ, Српска поносна на Цвијановићеву

10.11.2023.

Људи попут хрватског члана Предсједништва БиХ Жељка Комшића уништили су сваки рејтинг БиХ. Он и даље покушава да на сваком мјесту, користећи прилику у посљедњем мандату, оцрни Српску, поручио је Милорад Додик предсједник Српске.

– То су посљедњи трзаји Комшића, којег су сви пустили низ воду, да се додвори муслиманима, да накнадно добије неку позицију. БиХ не може напредовати никада док такви типови, који на рачун преваре одузимају мјесто легитимним представницима, руше основне уставне принципе на којима она постоји и одржава се у оваквом облику. То не доприноси повјерењу и ова перманентна криза то јасно показује – написао је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Република Српска је, каже Додик, поносна да се на сваком мјесту чује њен глас и да има некога попут Жељке Цвијановић, која на сваком мјесту разговара и поправља ово што су “овакви и слични политички паразити попут Комшића направили”.

– Видимо да је политичка реторика постала нешто што се оцјењује или оспорава на неким важним састанцима. Данас су важнији сукоби које гледамо у Украјини, поготово они које гледамо у Гази. Неки мисле да је реторика та која треба да се заустави – каже Додик.

Поручује, да Република Српска остаје привржена Дејтонском споразуму и да не прихвата БиХ мимо тог споразума.

– Ако је то погубна реторика за њих, то је неко друго питање. То је ствар политичке борбе – поручио је Додик.

Подијели: