Марфи може да пријети колико хоће, али Српска ће опстати

05.01.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да од Мајкла Марфија већег хохштаплера није видио, те да је то један тип који очигледно има проблем са својим ставом и самим собом.

– То је човјек који се непримјерено мијеша у унутрашње ствари БиХ. Он је само амбасадор у Федерацији БиХ, а није у Републлици Српској. Не може у том погледу да било шта оствари и зато је фрустриран и покушава да буде портпарол муслимана у БиХ. Ми вјерујемо да је Америка моћна и разумна земља, али имају неразумног амбасадора – каже Додик.

Додик каже да Марфи не пропушта прилику да покаже да је муслимански агенти и не прошушта прилику да ненесе штету Републици Српској.

– Поручујем му да се нама неће осветити и може да пријети колико хоће, али Република Српска ће опстати. И нећеш бити ти тај који ће нас сахрањивати – рекао је Додик.

Додик наводи да “ми живимо овдје слободу како мислимо да треба”.

– Ми мислимо да је наше понашање политички рационално, фер и коректно. Пријете нам неком силом, али ја знам да неки његови шефови кажу да је он један обичан лузер који не остварује адекватну америчку политику. Све ће то прићи, и увјерен сам да ће престати то да ради и да ће отићи као што је отишао из Афганистана. То ће бити највећа штета за муслимане, јер ће морати да разумију да су много изгубили. Боље је било да од почетка разговарају са нама него са америчким амбасадором – рекао је Додик.

Додик каже да Марфи не пропушта прилику да изнова изиритира нас који смо спремни за Устав, а не за неке игре и наметања.

– Дајте нам Устав, ми чувамо мир и не желимо ништа друго – поручио је Додик.

Подијели: