Миличевић неће побиједити ни у својој општини

30.03.2024.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да предсједник СДС-а Милан Миличевић неће побиједити ни у својој општини – Теслићу.

– Разумијем опозицију, шта би они друго него нападали нас који смо у власти, али нек се он побрине о себи, ја већ имам податке да смо га побиједили у Теслићу. То говори колико СДС има способног предсједника. Неће побиједити ни у својој општини – рекао је Додик.

Он је истакао да нису спорне техничке измјене Изборног закона, упитавши да ли Миличевићу заиста није познато шта се крије иза наметања.

– Зар њему није познато шта се овдје хтјело? Дакле, нису спорне техничке измјене Изборног закона. Могу да их напишу колико год хоће, са овим младим људима СНСД ће поново побиједити – рекао је Додик у Лакташима, гдје се обратио петој генерацији полазника Школе нових лидера СНСД-а.

Он је рекао да опозиција нема организацију и вољу, ни младе људе са снажним опредијељењем.

– Они имају неке коју показују, а који нестају. Нађите једно лице из СДС-а и ПДП-а која егзистира на политичкој сцени седам, осам година. Дакле, нису проблем ти технички детаљи који иду у Изборни закон, али је проблем што муслимани траже да Централну изборну комисију бира Представнички дом, а као што сте могли да видите, у Представничком дому СДС се увијек нађе заједно са “Тројком” и онда гласају, а још је СДС добио ту Централну изборну комисију коју они хоће – каже Додик.

 

Подијели: