Многима смета стабилна Српска и зато пласирају лажне тврдње о њој

14.05.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је Република Српска финансијски стабилна, најмање задужена и редовно измирује све обавезе.

“Овдје се отварају многе перспективе и шансе да људи раде и да онај ко хоће може добро да заради”, рекао је Додик и додао да то многима смета и пласирају лажне тврдње о Српској.

Додик је навео да је поносан на своје вођење Републике Српске, које траје 19 година и да су и данас његова воља и енергија које улаже максималне.

Предсједник Српске је у ретроспективи протекле седмице подсјетио да је у Бањалуци присуствовао обиљежавању Дана Војске Републике Српске, чије је формирање био начин да се одбрани слобода српског народа, који је у прошлости доживио велико страдање.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Милорад Додик (@mdodik.official)

“Војска Републике Српске је формирана као народна, патриотска, одбрамбена и антифашистичка и тај датум је важан за српски народ”, додао је Додик.

Додик је у Бањалуци протекле седмице присуствовао и обиљежавању Дана побједе над фашизмом, а у Подгорици је био гост на крсној слави Свети Василије Острошки Нове српске демократије.

Подијели: