Мрзитељи Српске треба да знају да су Срби један народ, гдје год да живе

10.01.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је поносан што је Српска прославила свој најважнији дан, али да има оних који ни тај дан нису успјели да сакрију своју мржњу према Србима у Републици Српској.

– Поносан сам што је Република Српска достојанствено и свечано прославила свој најважнији дан – 9. јануар, на понос свих њених грађана. Али постоје и они који нису пропустили ни ову прилику да искажу сву своју острашћеност и мржњу према Србима и Републици Српској – каже Додик.

Истиче да је медијска пропаганда из Сарајева напала и сина предсједника Србије Данила Вучића, који је дошао да прослави Дан Републике.

– Медијска пропаганда из Сарајева напала је и сина предсједника Србије, Данила, који је дошао да заједно с нама прослави Дан Републике – напомиње Додик.

Додаје да најоштрије осуђује нападе из Сарајева.

– Најоштрије осуђујем те бруталне нападе из Сарајева јер сви они које желе, имају право да слободно дођу у Републику Српску – рекао је Додик.

Каже, да они који мрзе Српску, треба да знају да су Срби један народ, гдје год живјели.

– Они који мрзе Српску, треба да знају да су љубав и братске везе које вежу српски народ у Србији и Српској нераскидиве и да су Срби један народ гдје год живјели – закључује Додик.

Подијели: