Не дозволити да НСРС постане мјесто физичког обрачуна посланика

23.12.2023.

Народна скупштина представља мјесто гдjе народни посланици и у жестоким вербалним дуелима заступају своје политичке ставове, али се не смије дозволити да постане мјесто гдjе се може физички обрачунавати, истакао је предсједник Српске Милорад Додик.

Додик је у својој објави на Икс платформи нагласио предсједник НСРС Ненад Стевандић ради одговоран посао и да има његову подршку да осигура несметан рад Народне скупштине.

– Ненад Стевандић је апсолутно у праву када тврди да неће бити дозвољено групи посланика, патолошких типова са шифром, да се агресивно понашају у Народној скупштини. Покушај да се спријечи предсједник Скупштине да прође кроз салу је недопустиво насилно понашање неколико посланика опозиције које се не може толерисати.

Народна скупштина представља мјесто гдjе народни посланици и у жестоким вербалним дуелима заступају своје политичке ставове, али се не смије дозволити да постане мјесто гдjе се може физички обрачунавати. Предсједник Стевандић ради одговоран посао и има моју подршку да осигура несметан рад Народне скупштине – написао је Додик на Иксу.

Подијели: