Они који се уздају у Шмита, само могу сањати да ће се он икада питати у Српској

11.01.2024.

У наредним данима сарајевске странке, које су прогурали Американци да направе власт у Федерацији, имаће прилику да покажу да ли остају при својој рушилачкој политици која чини да БиХ има све мање сваки дан или су за рјешења која су конципирана на Уставу БиХ, написао је предсједник Републике Српске Милорад Додик на платформи Икс.

Како наводи, Република Српска подржава дејтонску БиХ и чува је од оних који би својим сумњивим активностима да растуре Дејтон.

– Поновили смо то безброј пута, колико год се они правили луди да је наш одговор на све њихове активности којимa желе да умање видљивост Српске јасан. Република Српска има капацитет да се одбрани од насиља странаца и нека нико не сумња да ће то и урадити. Они који се уздају у Шмита, само могу да сањају да ће се он у Републици Српској икада питати – написао је Додик.

Предсједник истиче да “Српска у данима славља и сваки дан у години ради и радиће на јачању својих институција и никада неће дозволити да разни илегалци понижавају те институције, како се то дозвољава у Федерацији”.

Подијели: