Посјета Јахорини и обилазак радова на изградњи Другог павиљона хотела “Рајска долина”

28.10.2022.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик борави на Јахорини гдје ће посјетити мјесто изградње Другог павиљона хотела “Рајска долина”.

Са Додиком ће мјесто изградње овог павиљона посјетити и предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра “Јахорина” Недељко Елек и директор Угоститељског сервиса Републике Српске Зоран Чавић.

Павиљон се налази у оквиру комплекса хотела “Рајска долина”.

“Обишао сам потпуно нови дио реконструкције Рајске долине која је била потпуно девастирана прије неколико година. Дио који је изграђен у првој фази показао се као апсолутно оправдан. Влада Републике Српске уложила је новац и у други дио реконструкције објекта ‘Рајска долина лукс’  који ће бити отворен 1. децембра, на дан отварања зимске  сезоне. Цијела Јахорина је једно велико градилиште, овдје се доста улаже, али морамо очувати бит саме Јахорине, она не смије да буде простор за дивљу градњу, или нешто слично”, поручио је Додик након посјете.

Реновирани хотел са четири звјездице, у који је уложено 10 милиона КМ, почео је са радом 1. децембра 2020. године и у власништву је Владе Републике Српске.

Подијели: