Пријем за пливачку репрезентацију Русије

26.04.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик уприличио је данас у Бањалуци пријем за пливачку репрезентацију Руске Федерације, предвођену тренером Сергејем Чепиком.

Бањалука, односно Академски пливачки клуб “22. април” у суботу и недјељу биће домаћини 15. међународног пливачког митинга “22. април”.

Учешћем врхунских пливача из Русије пливачки митинг у Бањалуци посебно обогаћен

Предсједник Републике Српске Милорад Додик уприличио је данас, у Палати Републике, пријем за пливачку репрезентацију Руске Федерације предвођену тренером Сергејем Чепиком.

Предсједник Додик је нагласио да увијек подржава спортске манифестације и такмичења која промовишу Републику Српску, те да ће учешћем врхунских пливача из Русије овај пливачки митинг бити посебно обогаћен.

Током пријема, тренер руске пливачке репрезентације Сергеј Чепик је изразио захвалност предсједнику Републике на топлој добродошлици, одличној организацији и јачању међународних односа кроз спорт.

Предсједник Српске је пожелио пливачкој репрезентацији Руске Федерације угодан боравак у Српској, те пуно успјеха и среће на овом, али и на свим предстојећим такмичењима.

Подијели: