Република Српска далеко озбиљнија од величине њене територије

25.09.2022.

Кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик рекао је да су снага СНСД-а и његовог тима њихов народ на који је увијек био поносан, а да је он у својој политичкој каријери урадио све и вратио достојанство Српској, објединио њену територију и успио у томе да она данас буде поштована.

“У околностима које нису биле лаке знали смо како ћемо и шта ћемо”, рекао је Додик и навео да озбиљна времена захтијевају озбиљне људе, какви су Цвијановићева и он.

Он је истакао да је Република Српска далеко озбиљнија од величине њене територије.

“Али, ако имате снагу и карактер, онда није пресудна величина земље и бројност народа, него они који то заступају и како ће они заступати интересе народа”, рекао је Додик и додао да је важно да је коалиција компактно ткиво, јер су сви привржени Српској.

Додик је напоменуо да у Семберију долази са поносом и образом, будући да је кроз своје мандате настојао да увијек реагује и рјешава проблеме, наводећи и ситуацију са изградњом канала у граду, подсјећајући и на напоре преминулог градоначелника Миће Мићића да очува овај град.

Он је поручио да историја мора да буде водиља будућности српског народа.

“Наши оријентири морају бити вриједности СПЦ, која је очувала наш идентитет, која нас учи да не мрзимо и да поштујемо друге, ако желе стабилност. Срби никада нису жељели да неког потлаче, нису били народ који је израбљивао и увијек су другима доносили слободу”, рекао је Додик.

Подијели: