СНСД у Лакташима остварује велике резултате захваљујући Активу жена

09.03.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Лакташима да је поносан на активе жена ове странке широм Републике Српске и истакао да жене, које никада не одустају, остварују видљив допринос СНСД-у.

“Мислим озбиљно када кажем да док је активизма жена у овом облику и на овакав начин СНСД нема ниједног проблема”, истакао је Додик, који је у Лакташима присуствовао прослави Дана жена у организацији локалног СНСД-а.

Он је нагласио да су тај женски резон и потреба да се изгради стабилност породице, друштва, осјећање сигурности, нешто што преовладава у СНСД-у, у свим политичким акцијама и програмима ове странке.

“И овдје је исто тако. У Лакташима партија остварује велике резултате захваљујући Активу жена”, рекао је Додик.

Он је навео да је од првих активности СНСД имао готово једнаку заступљеност жена и истакао да су управо жене те које не одустају.

“Оне не одустају ни овдје, ни у Чајничу, ни у Требињу, Зворнику, Бијељини, нити било гдје. Вечерас сам био и у Теслићу, свих ових дана присуствујем оваквим скуповима широм Републике Српске и осјећам посебну енергију, која је искључиво везана за потребу да очувамо стабилност, мир. Тако је и вечерас овдје”, истакао је Додик.

Лидер СНСД-а је свим женама честитао 8. март и пожелио да много дана у години буду веселе као што су вечерас овдје у Лакташима.

“Да је објекат дупло већи, мислим да би опет фалило мјеста, то говори о величини наше организације овдје у Лакташима”, рекао је Додик.

Подијели: