СНСД започео кампању у Бањалуци

02.09.2022.

Градски одбор СНСД у Бањалуци озваничио је почетак изборне кампање постављањем првог плаката испред Палате Предсједника Републике Српске.

Милорад Додик, предсједник СНСД-а и кандидат за предсједника Републике Српске, рекао је да је СНСД дио народа и дпдао да крећу кампању ка побједи.

„Јер волимо ову земљу, волимо Републику Српску, волимо овај народ и знамо да у овим тешким временима која долазе за читав свијет, народу требају препознатљиви и сигурни кадрови. Ми вјерујемо да то јесмо, нудимо се поново. Позивамо све да подрже СНСД, мене и Жељку као сигуран и провјерен тандем у рјешавању многих националних и државних проблема. Живјела Република Српска јер је волимо“, рекао је Додик новинарима.

Он је истакао да се политичари цијене по томе шта оставе иза себе, а не шта причају.

„Ми смо оставили много болница, школа које смо изградили, преко 120 км аутопутне мреже, и то је доказ да можемо и да знамо, поред свих оспоравања. Показало се да смо ми једини фактор у Републици Српкој који може да обезбиједи стабилност и безбједност овом народу, а данас је то најважније. Једнако тако нисмо спремни да напустимо наше позиције и наше интересе а наш интерес је Република Српска, мир и слоода за овај народ“, изјавио је Додик.

Додао је да ће побједа коју ће добити најбоља за будуће вријеме и да у рукама већ имају велику побједу.

Жељка Цвијановић, потпредсједница СНСД-а и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, рекла је да СНСД традиционално и симболично у свим општинама и градским организацијама широм Републике Српске почиње кампању.

„Оно што намјеравамо урадити у наредних мјесец дана је да подсјетимо наше грађане на све оно што смо урадили а исто тако да саопштимо шта су наши планови за будуће вријеме. Сигурна сам да СНСД има потенцијал, капацитет, снагу доминантну у Републици Српској. Ми смо са нашим коалиционим партнерима остварили добре резултате, изнијели многе тешке битке у многим тешким моментима. И ово је сада тежак период, али дошли смо до тога да сигурно идемо у нашу побједу“, рекла је Цвијановићева.

Владо Ђајић, предсједник Градског одбора СНСД Бањалука, рекао је ће побједа ове партије бити највећа до сад.

„Морам да кажем да је градски одбор СНСД-а Бањалука извршио консолидацију својих редова и да ће побједа бити никад већа, али не због нас, ми радимо због народа. Народ је препознао нас као снагу која ће задржати постојећи систем гђе је доста урађено и гђе ће бити надоградња. Народ не жели експеримент. Нисмо екипа експеримента, ми смо озбиљна екипа предвођена најбољим тандемом у држави и вјерујемо у побједу, побједу за унапријеђење живота у Бањалуци и Републици Српској“, рекао је Ђајић.

Подијели: