Срби да остану јединствени и сабрани

04.11.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик састао се данас у Суботици са представницима завичајних удружења и истакнутим привредницима поријеклом из Републике Српске, којима је поручио да је најважније да српски народ остане јединствен и сабран.

Додик је на радном ручку, у организацији Представништва Републике Српске у Србији, представнике завичајних удружења из Суботице и истакнуте привреднике упознао о ситуацији у Српској, те поручио да је најважније јединство српског народа из Републике Српске и Србије, саопштено је из Представништва Српске у Србији.

– Најважније је да разумијемо да се само јединствени и сабрани можемо одупријети свим изазовима и искушењима пред којима се налази наш народ – истакао је Додик.

Додик је поручио привредницима да су им врата Српске увијек отворена и да се очекује да у наредном периоду дају допринос сарадњом и развијањем својих привредних идеја у Републици Српској.

Састанку су присуствовали и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић, градоначелник Суботице Стеван Бакић, представници завичајних удружења и привредници који воде поријекло са простора Републике Српске и БиХ.

Подијели: