Српска у Нову годину ушла спремна, политички, институционално и безбједносно стабилна

01.01.2023.

Нашем народу и свим људима у Републици Српској желим свако добро, пуно здравља, среће и успјех на свим пољима у 2023. години, написао је предсједник Српске Милорад Додик на свом Инстаграм налогу.

– Најважнија ствар за све нас је чињеница да је, упркос свим изазовима с којима смо се суочили, Република Српска у нову годину ушла спремна, политички, институционално и безбједносно стабилна – поручио је Додик.

Седмицу иза нас, у којој смо испратили стару годину, обиљежили су важни догађаји попут хуманитарне акције “С љубављу храбрим срцима”.

– Захваљујући овој племенитој акцији и свим добрим људима који су је подржали, прикупили смо средства за набавку транспортних инкубатора за породилишта широм Републике Српске и на то сам посебно поносан. Показали смо још једном какву душу и велико срце има наш народ и да заједно можемо направити велике ствари за нашу дјецу – истакао је Додик.

Додик је навео да су на годишњој конференцији за новинаре разговарали о свим изазовима с којима се суочавамо, о пројектима који су реализовани у претходном периоду, као и о онима који су пред нама.

– Као и претходних, ни ове седмице није било пуно времена за одмор, али ипак сам нашао времена за дружење с нашим људима у Господској улици. Ваша подршка ме увијек остави без ријечи, али ме и још јаче мотивише да дам све од себе да градимо и јачамо нашу Републику Српску. Наша отаџбина је наша кућа и наш живот, и то је та посебна нит која нас обавезује да се боримо за њу свим снагама и у овој години – нагласио је Додик

Додик је поручио да су за њега непроцјењиви тренуци увијек када је са породицом, нарочито с унуцима с којима је уживао у шетњи.

– Ове седмице присуствовао сам и одличном кошаркашком дуелу Игокее и Партизана – написао је Додик.

Подијели: