“Тројка” мора имати свој став – ако овако настави, доживјеће крах

03.02.2024.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да представници “Тројке” морају имати свој став, а не да се одмах повинују неком странцу који је дошао у БиХ, наглашавајући да ће, ако тако настави, та коалиција бити потпуно девастирана већ на наредним изборима.

Коментаришући ставове странака “Тројке” о посјети званичника НАТО и помоћника државног секретара САД Џејмса О’Брајена БиХ, Додик је рекао да је то лажна и лицемјерна политика.

– Јасно је речено “ако хоћете у НАТО дођите, ако нећете, то је ваша одлука”. Ако “Тројка” може донијети одлуку да иде у НАТО нека ФБиХ иде у НАТО, Република Српска неће, можда је и то рјешење – рекао је Додик.

Он је рекао да је овакво понашање “Тројке” замлаћивање и да ће доживјети политички крах и бити потпуно девастирани ако тако наставе већ на наредним изборима.

Додик каже да су представници “Тројке” требало да кажу да стоје иза договора из Лакташа, додајући да више не може поднијети ту лицемјерну и лажљиву политику, због чега ће бити принуђен да јавно објави стенограм са тог састанка.

Подијели: