Војска Србије модернизована и оспособљена да брани српски народ

22.04.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да данашњи приказ нове војне опреме и вјештина припадника Војске Србије на аеродрому у Батајници показује да је Војска модернизована и оспособљена да успјешно брани спски народ.

Додик је указао да је евидентна боља опремљеност Војске Србије, оспособљеност и обученост, што је важно да се Србија и њена територија и српски народ брани успјешно и да се одврати било какав напад оних који то потенцијално желе.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Милорад Додик (@mdodik.official)

“Данас је Србија и у овом смислу модернизована, њена војска је снажна. Када се погледа уназад 10 до 15 година морамо да будемо поносни на све што је учињено овдје и што планира да се ради”, рекао је Додик.

Према његовим ријечима, све је то резултат напора, плана и смишљене акције да се модернизује и ојача воља за борбом и одбраном Србије, а што не може без опремања и додатне мобилизације, и људства и материјалних средстава, што је Србија учинила на најбољи могући начин.

Додик је честитао предсједнику Србије Александру Вучићу и његовом тиму и Србији на постигнутом напретку и истакао да је поносан на све што је учињено.

Подијели: