“Волимо Српску као жене породицу”

10.03.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас у Бијељини, на традиционалној прослави Дана жена, да у овој странци воле Републику Српску како што жене воле своју породицу.

– Као што жене воле своју породицу, ми волимо Републику Српску и желимо мир. Не желимо никакве немире и ништа што је ванредно – рекао је Додик.

Он је на прослави у организацији Актива жена СНСД Бијељина рекао да је ријеч о импозантном скупу са око 1.000 жена и да је поносан на то, као и на женску организацију у партији.

– Ово је добра прилика да се окупимо, покажемо нашу припадност, нашу жељу да се наставимо политички борити са изазовима – рекао је Додик.

Предсједник СНСД-а је рекао да је логика која код жена преовлађује да су за стабилност, за мир, што су и политике ове странке.

Предсједница Актива жена Градског одбора СНСД-а Бранка Гаврић рекла је да је вечерашње обиљежавање 8. марта – Дана жена увеличано присуством предсједника странке Милорада Додика.

– Ово окупљање је само још једна прилика да искажемо наше заједништво, нашу оданост политичким идејама које спроводи СНСД – рекла је она.

Прослави су присуствовали и високи функционери СНСД-а Војин Митровић и Недељко Ћорић, Александар Ђурђевић, као и бројни чланови и симпатизери ове странке, те гости.

Са коалицијом “Покренимо Бијељину”

Лидер СНСД-а Милорад Додик разговарао је вечерас у Бијељини са представницима коалиције “Покренимо Бијељину” о активностима које спроводе како би процес опозива градоначелника Љубише Петровића био успјешно спроведен.

– Опозивом градоначелника, који је зауставио напредак у Бијељини, створиће се нове могућности за развој ове локалне заједнице – рекао је Додик након састанка.

Подијели: