Жељка Цвијановић – доказани патриота који увијек брани искључиво интересе Српске

02.03.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић доказани патриота, који у сваком наступу брани и заступа искључиво интересе Републике Српске.

“Такав је био и њен наступ на панелу на Дипломатском форуму у Анталији и у потпуности подржавам њене ставове”, објавио је Додик на друштвеној мрежи Тик-Ток, уз видео на којем је Цвијановићева истакла да политичари у БиХ треба да се баве оним стварима око којих се слажу.

@mile_dodik Жељка Цвијановић је доказани патриота и у сваком наступу брани и заступа искључиво интересе Републике Српске. Такав је био и њен наступ на панелу на Дипломатском форуму у Анталији и у потпуности подржавам њене ставове.#republikasrpska #turkey #fyp ♬ original sound – mile_dodik

Цвијановићева је ово одговорила након констатације на панелу да “руководство Републике Српске има традиционално добре односе са Русијом и да не изгледа као да ће се то промијенити”, те постављено питање како ће бити усклађени ти односи и напредак на путу ка ЕУ.

Додик и Цвијановићева су у Анталији од четвртка, 29. фебруара, гдје су имали низ билатералних састанака.

Подијели: