Златник за 32 бебе рођене 9. јануара

10.01.2023.

Поводом обиљежавања Дана Републике, предсједник Републике Српске Милорад Додик даровао је златником 32 бебе рођене 9. јануара, истакавши да је долазак најмлађих становника на свијет на дан рођења Републике најљепша порука и симбол будућности Српске коју представљају дјеца.

Додик је упутио и искрене честитке срећним родитељима, поручивши да је с радошћу примио ове лијепе вијести, уз жељу да заједно свједочимо све већем броју рођене дјеце у Српској, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

– Од срца честитам поносним родитељима који су добили нове чланове своје породице, а ми наше нове становнике. Желим им да одрастају безбрижно, у благостању и породичној срећи, да израсту у добре људе и да их прати срећа кроз цијели живот – истакао је Додик.

Додик је навео да су дјеца највећи понос и да га као предсједника Републике Српске посебно радује да управо 9. јануара Српска има 32 новорођене бебе, те да има прилику да их дарује.

Оцијенио је да од дана рођења наша дјеца треба да осјете радост овог великог дана и да знају да је њихова Република пуна љубави за њих.

– С великом радошћу ову лијепу праксу наставићу и у наредном периоду – најавио је предсједник Републике Српске.

Подијели: