Бећировић избор Велике Британије као земље непријатеља Срба

06.07.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да Денис Бећировић ништа друго не зна да чини осим да тражи ригорозне мјере и реперкусије против њега, што, како је оцијенио, представља његов комплекс као недораслог политичара.

Додик је рекао да је избор Бећировића за бошњачког члана Предсједништва БиХ дио слиједа Велике Британије, јер је ова земља непријатељски настројена према Србима.

– Кућом на Јабланичком језеру корумпиран је Педи Ешдаун /бивши високи представник/. Ешдаун је у БиХ урнисао Дејтонски мировни споразум – навео је Додик за Срну

Он је истакао да лажна Велика Британија није избор за Србе у БиХ, те да на глобалном нивоу ова земља не значи ништа и да је њене интересе потребно сузбити у БиХ.

– Ово што се Бећировић представља као неко успјешан ништа не значи. Поносан сам на нашу структуру која је одбила да се састане са британским особљем у БиХ. Ово особље су подлаци који покушавају да нанесу зло Србима на овим просторима, што историја може да верификује – рекао је Додик.

Предсједник Српске је истакао да је Британија напустила ЕУ и покушава да обнови своју империју, а цинично је то што заговара друге да приступе Унији.

Подијели: