Честитка поводом Свјетског дана цивилне заштите и Дана Републичке управе цивилне заштите Српске

29.02.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је руководству и свим припадницима Републичке управе цивилне заштите Републике Српске, најискреније честитке поводом Свјетског дана цивилне заштите и Дана Републичке управе цивилне заштите Републике Српске.

„Ваша стручност и посвећеност у раду, као и способност да реагујете на различите изазове са којима се сусрећемо, од изузетног су значаја за нашу заједницу. Ваша посвећеност заштити људских живота и помоћ угроженима у случају несрећа показује велику хуманост и способност да се наше заједнице издигну и у најтежим околностима.

Нека ова свечаност буде прилика за размишљање о постигнућима и заједничкоj радости у успjесима. Надам се да ће Републичка управа цивилне заштите наставити, са још већим успјехом обављати комплексне и критичне задатке, те радити на напредовању и унапређењу сектора цивилне заштите у Републици Српској.

Са искреним жељама за много успјеха у свим вашим будућим активностима које су од суштинског значаја за заштиту људских живота, имовине и животне средине, срдачно вас поздрављам“, наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

 

Подијели: