Док је женске организације у СНСД-у, биће и странке и Српске

09.03.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је вечерас у Теслићу да ће, док је женске организације у СНСД-у, бити и СНСД-а и Републике Српске, и изразио захвалност активисткињама које истрајавају у привржености овој политичкој партији.

Додик је рекао да су жене те које у процедури избора показују највећи активизам и подршку кандидатима СНСД-а.

“Ово је дивна прилика, рекао бих у шаљивом тону настављамо турнеју, сваки дан смо негдје. Овдје смо у Теслићу, послије идемо у Лакташе. Сутра смо у Бијељини, али углавном оно што радимо је да показујемо захвалност нашим активисткињама које истрајавају у привржености партији”, истакао је Додик, који присуствује осмомартовској прослави теслићког Актива жена СНСД-а.

Он је нагласио да СНСД у Теслићу има велику амбицију и да ће предузети све да на локалним изборима побиједи кандидат ове странке.

“Теслић трпи зато што није у кореспонденцији са структурама власти на нивоу Републике Српске – не због власти на нивоу Републике, него због локалних власти, које се сматрају самодовољним, сматрају да одбијањем републичких органа и програма могу на тај начин да егзистирају”, рекао је Додик.

Он је као примјер у Теслићу навео земљиште индустријске зоне које је с циљем локалног развоја са Републике пренесено на локалну власт, а која сада крчми и продаје да попуни буџетске рупе.

“То није начин на који бисмо могли да сарађујемо, то је земљиште које је Влада Републике Српске додијелила Теслићу у најбољој намјери”, истакао је Додик.

Подијели: