Финансијска стабилност Српске биће додатно ојачана

11.02.2024.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик истакао је да је Српска одржала финансијску стабилност и урадиће све што је потребно да је додатно ојача.

Додик је навео да ће највише руководство Српске у наредном периоду обићи све градове и општине како би били подстакнути важни пројекти и да би се остварила потребна координација.

– Желим да у свакој општини буде организован тим младих људи способних да брзо реагују на било какву отворену могућност – написао је Додик на Инстаграму.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Милорад Додик (@mdodik.official)

Предсједник Српске је у осврту на претходну седмицу подсјетио да је присуствовао презентацији могућности сарадње са Саудијским фондом, те разговарао са амбасадором Мађарске у БиХ Кристијаном Пошом о доброј сарадњи са Српском.

– Телефонски сам разговарао са /извршним директором за Европу у Европској служби за спољне послове/ Ангелином Ајхорст о европском путу, а на састанку с партнерима у власти на нивоу БиХ постигли смо договор да се усагласе три закона како би били отворени приступни преговори са ЕУ – навео је Додик.

Колико је ЕУ озбиљна, истакао је Додик, показаће и то да ли ће одредити датум почетка преговарачког процеса.

Подијели: