Лазар Продановић најбољи избор за Братунац

03.02.2023.

Лидер СНСД-а Милорад Додик посјетио је данас Братунац. Присуствовао је завршној предизборној трибини СНСД-а и дао подршку кандидату Лазару Продановићу.

Становници Братунца за начелника општине бираће између СНСД-овог Лазара Продановића и Срђана Ранкића, који се, као независни кандидат, поново кандидовао иако је смијењен на референдуму.

– Желим развој за град, будућност за овај град. Потребно је да сачувамо овај град који има своју перспективу. Треба нам сваки грађанин – рекао је Продановић.

У побједу Продановића сигурни су и из самог врха партије.

– Очекујемо велику побједу господина Продановића. Увјерени да ћемо наставити даље да радимо у контакту између локалне заједнице и Владе, институција, на добробит свих људи који живе овдје – рекао је предсједник СНСД-а Милорад Додик.

– Да већ од понедјељка имамо начелника који ће сарађивати са Владом и са свим институцијама на добробит грађана који овдје живе – додао је потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић, пренио је РТРС.

Подршка је стигла и од коалиционих партнера. ДНС-а, Уједињене Српске и Народне партије Српске.

Грађани Братунца ће у недјељу, 5. фебруара, на ванредним изборима, бирати начелника општине, а кандидати су Лазар Продановић из СНСД-а и независни кандидат Срђан Ранкић, који је са те функције смијењен 7. августа већином гласова бирача који су изашли на референдум за његов опозив.

Подијели: