Миличевић се препоручује америчкој и британској амбасади

23.02.2023.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да в.д. предсједника СДС-а Милан Миличевић по сваку цијену покушава да се позиционира на политичкој сцени у Републици Српској, иако му то не иде од руке ни у самом СДС-у.

– Стичем утисак да се Миличевић препоручује америчкој и британској амбасади инсистирајући на причи о санкцијама Руској Федерацији, поручујући им у ствари да су они ти у Републици Српској који би то и урадили. Џаба сви аргументи, џаба поруке званичне Москве да је Република Српска пријатељ, џаба и пријем наше парламентарне делегације на највишем нивоу у Москви, Миличевићу је неко сугерисао да је то добра тема за медије – истакао је Додик за Срну.

Упитан да прокоментарише изјаву Миличевића да је Република Српска кроз своје представнике у институцијама БиХ увела и спроводи санкције према Русији, Додик је рекао да би, као неко ко је дуго у политици и ко побјеђује на изборима, пријатељски препоручио Миличевићу да се мане великих тема о којима мало или недовољно зна, да организује партију и побиједи на изборима ако има потенцијал.

– И најважније, сугеришем му да покуша од Додика видјети Републику Српску – навео је Додик.

Подијели: