“Награда припада и мојим сарадницима и свима који су ми подршка”

08.12.2022.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да престижна награда “Kапетан Миша Анастасијевић”, која му је данас додијељена, припада и његовим сарадницима и свима који су му били подршка у ономе због чега је изабран за личност године.

“Задовољан сам и срећан што сам ја избор за ову награду, захваљујем организаторима и онима који су ме изабрали за ову престижну награду”, рекао је Додик новинарима у Бањалуци на свечаности “Од капетана Мише до Николе Тесле” у Kултурном центру “Бански двор”.

Награду додјељује Агенција за тржишне комуникације “Медија Инвент” из Новог Сада у сарадњи са универзитетима у Новом Саду, Београду, Источном Сарајеву и Бањалуци, те привредним коморама Србије и Републике Српске.

Организатори су изразили задовољство што је и ове године успјешно организована додјела годишње награде у Србији и Српској.

Признање које је установљено у знак сјећања на лик и дјело великог добротвора и задужбинара, српског родољуба и учитеља Михајла Мише Анастасијевића, установљено је 2000. године у Србији, а од 2015. године додјељује се и у Републици Српској.

Награда се дођељује најуспешнијим појединцима, предузетницима и институцијама.

Подијели: