Општински одбор Модрича да на сљедећим изборима однесе побједу

05.03.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је да жели да Општински одбор СНСД-а у Модричи толико ојача да на сљедећим изборима однесе побједу.

“Ја сам ту да вас подржим да вам кажем да нисте сами и да желим да толико ојачамо да на сљедећим изборима однесемо побједу која ће вратити Модричу у једну породицу, ја бих рекао Републике Српске, јер ово сад што имате је изопштено”, рекао је Додик вечерас у Модричи на свечаности обиљежавања Дана жена у организацији Општинског одбора СНСД-а.

Он је оцијенио да окупљање жена најбоље показује како стоји организација, “јер понекад мушкарци знају забрљати”.

“Да нема жена, сигурно не би побјеђивали”, рекао је Додик.

Додик је нагласио да ће се на овом подручју радити важни послови, од којих је најважнији комуникацијски правац, ауто-пут Бањалука – Београд, који ће бити завршен за пет година.

“Морамо да се боримо за љепшу Модричу, а то можемо да имамо само ако смо овдје у власти и ако можемо да одлучујемо о свему”, нагласио је Додик.

Он је подсјетио да је СНСД, док је имао локалну власт, реализовао велики број пројеката потребних за ову општину.

Додик је поручио окупљенима да имају његову и подршку СНСД-а и Републике Српске и да ће са њима градити све што ту буде требало.

Он је рекао да воли да дође у ову општину и да га за Модричу веже много успомена – од некадашњег предсједника Републике Српске Милана Јелића, преко активизма СНСД-а, великих побједа.

(Срна)

Подијели: