Подршка двије трећине народних посланика важна за заштиту Српске

05.03.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да СНСД настоји да обезбиједи подршку двије трећине посланика у Народној скупштини Републике Српске и да ће радити са коалиционим партнерима да има овај механизам за надолазећа времена с циљем заштите Српске.

Након сједнице Предсједништва Градског одбора СНСД-а Бањалука, Додик је рекао новинарима да је СНСД спреман за сваку врсту одлуке у интересу Републике Српске.

Додик је рекао да на релацији Градског одбора СНСД-а Бањалука и генералног секретара СНСД-а Луке Петровића нема никаквих проблема.

“Немам никакву замјерку на рад Луке Петровића, који има моју подршку. Петровић је помогао у стварању логистичких услова у раду Градског одбора Бањалука. Потребна је боља комуникација”, истакао је лидер СНСД-а.

Он је рекао да из СНСД-а људи не одлазе, већ у СНСД долазе.

Додик је истакао да су на сједници Предсједништва Градског одбора Бањалука анализирали изборне резултате, те закључили да је овај одбор направио добар резултат који је веома задовољавајући.

“Није се успио направити очекиван резултат за предсједника Републике Српске. У СНСД-у нема никаквих проблема, осим трачарења са стране. Владо Ђајић је човјек који има озбиљну енергију за сваки посао који ради. Из СНСД-а људи не одлазе, једино што је потребно је више политичке обазривости”, нагласио је Додик.

Подијели: