Радислав Ђурић преузеће руковођење ОО СНСД Теслић

29.08.2023.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је на састанку с руководством Општинског одбора /ОО/ СНСД-а Теслић закључено да се Далибор Панић повуче са позиције предсједника ОО странке јер његова ангажованост на позицији генералног секретара Владе Републике Српске тражи максималну посвећеност, а руковођење странком преузеће одборник СНСД-а Радислав Ђурић.

“Дао сам подршку да Ђурић преузме руковођење странком јер је показао спремност да ради на јачању страначке организације. Очекујем да Општински одбор у што краћем року то и спроведе кроз страначке органе”, навео је Додик.

Он је истакао да је на састанку дефинисано да је главни циљ СНСД-а да у наредном периоду оствари пуно јединство странке, те да заједно с коалиционим партнерима оствари побједу на локалним изборима, посебно за позицију начелника.

“Садашњи начелник само парадира и није урадио ништа за грађане Теслића”, навео је Додик на друштвеној мрежи “Икс”.

Састанку је присуствовао и в.д. директора Шумског газдинства “Борја” Горан Јовић, а Додик је истакао да је затражио од свих присутних да се посвете стабилизацији тог и других јавних предузећа битних за развој Теслића.

Подијели: