Увјерен у изборну побједу СНСД-а у Модричи

03.06.2024.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да је увјерен у значајну подршку грађана и побједу СНСД-а у Модричи.

– СНСД излази на предстојеће локалне изборе са образом међу овај народ. Вјерујем да ће грађани препознати грешку са посљедњих локалних избора и да ће овај пут подржати СНСД у Модричи – рекао је Додик данас новинарима у Модричи гдје присуствује свечаној конвенцији Општинског одбора СНСД-а.

Додик је истакао да је очигледно да у Модричи постоји погрешан избор прије четири године, наводећи да СДС и њихов тадашњи кандидат ништа нису учинили за развој ове општине.

Према његовим ријечима, СНСД је покушао да ради са том странком, не само партијски, већ и на републичком нивоу.

– Мислим да младе екипе људи у СНСД-у средње генерације попримају велико повјерње у чланству. На многим мјестима кандидују се млади који треба да понесу терет будућих одлука. Овдје сам као политички ветеран још да их подржим, да станем иза њих и да их охрабрим – рекао је Додик.

Он је увјерен да ће ОО СНСД-а Модрича покушати да ријеши сва горућа питања у тој општини и да ову локалну заједницу врати на старе стазе славе које је несумњиво имала док је на власти овдје био СНСД.

Додик је поручио да ће СНСД учинити све да покаже да може да уради конкретнње ствари, а да је на Модричи и њеним грађанима и бирачима да то препознају и да укажу повјерење, преноси Срна.

Конвенцији, осим Додика, присуствују и генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић, народни посланици са подручја ове регије, предсједниик ОО СНСД Модрича Борислав Ракић који је и кандидат ове странке за начелника општине, чланови и симпатизери СНСД-а.

Подијели: